jump to navigation

Trebuie sa ajung pe-o terasa…la anu’ Octombrie 24, 2006

Posted by annadarie in Uncategorized.
trackback

De ceva vreme m-a apucat un dor nebun de mare. Anul asta, datorita, multumita si gratie venirii pe lume a bebelusilor fix in plin sezon estival am ratat litoralul. Am crezut ca o sa trec usor peste aceasta situatie, si ca lucrurile se vor calma odata cu venirea lui octombrie. Da’ de unde. Merg prin cartier, trec pe langa terase a la Costinesti, mai o raza de soare si efectul e garantat: ma visez intr-o seara de vara, haladuind pe faleza. La experienta mai contribuie si mirosul de gratar, pizza si chestii de patiserie. O luna in urma, imaginea se completa mirific cu inghetate la cornet si sucuri cu gheata.

Asa ca, anul acesta surogatul a fost pentru mine cartierul in care locuiesc. Sau ma rog, o anumita zona din el. Pentru ca tot mai este vreme frumoasa, inca mai ma duc serile sa ma droghez cu aroma de litoral de pe Drumul Taberei, 34.

Daca vreti sa probati experienta, dati o fuga pana aici…intre orele 16-18, intr-o zi cu soare…cate or mai fi pana vine iarna!

Anunțuri

Comentarii»

1. Anca T - Noiembrie 3, 2006

Ce bine ca sunt si io prima la ceva…Mi s-au inecat corabiile,azi…Eee, multe si marunte…Fata, de ce ai scris despre Ada M ? Imi place cum scrii…iti recunosteam stilul dintr-o mie chiar daca as fi ajuns pe blogul tau din intimplare ; te-as fi sunat si ti-as fi zis:”sonet, e blogu’ tau ? „..esti simpatica si desteapta…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: